Gość
1. Nick: Malyynka
2. Lvl: 81
3. Klasa: Mag
4. Reputacja: (1157251) Blue nos
5. Karty SP:
SP1 25+5
SP2 65+9
SP3 42+9
SP4 52+5
SP5 64+10
SP6 33+0
6. Stosunek do Glacy: bardzo lubie siedzieć na glacy, spędzam tam nawet sporo czasu:) zawsze mam pkt na rajdy
7. Poprzednia fam i powód odejścia:BornToBeFree zostałem wyproszony z niej, ponieważ mialem małą przerwę a szefowa potrzebowała miejsca w rodzinie
8.Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?:Chcę poznac nowych ludzi, pograc ze znajomymi i rozwijać swoja postać:c
9.Kogo z fam znasz? MakeBelive, foxopi
10. Coś o sobie (wiek, imię, zainteresowania itd.) Mam na imię Konrad mam 15lat pochodzę z Jasła(podkarpackie) w nostale gram od 2010 mialem w tym czasie małe przerwy i pare postaci, próbowałem grać każda klasa i mag przypadł mi najbardziej do gustu. Jeśli chodzi o muzykę to słucham praktycznie wszystkiego ale ulubionymi gatunkami są rock,metal,deathcore,metalcore a ulubione zespoły Bring Me The Horizon, Three Days Grace. Bardzo chętnie pomagam oczywiscie jeżeli w jakis sposób mogę, jestem bardzo miły przynajmniej tak mi sie wydaje
Zarządca
Znam go juz troche o glacy nie kłamie lvl dośc mały ale po to jest fam by razem z przyjaciółmi wbic lvl i ulepszyć postać co jak co ale ja Tak ;p
Zarządca
Wiesz Aramis po to otworzyli lod zeby tam bic lvl
WildHunterCzłonek fam
nie