Ogłoszenie

REKRUTACJA ZAMKNIETA!

#1 2014-03-07 15:59:36

ShangCung

Gość

Podanko ShangCung'a

1. Nick: ShangCung

2. Lvl: 86 ( 60% ale to zbędne)

3. Klasa :Łucznik

4. Reputacja: Blue Nos ( 1,5kk około)

5. Karty SP:

1.Rang 50 job+0
   2.Sin   37 job +0
   3.Des  29 job +4
   4.Wk   99+0
   4.Wk 2 (mój ulubiony <3 ) 99+13
   5.Csa nie posiadam aktualnie
   6.Zwiad 60 job +6

6. Stosunek do Glacy:
Glaca jest moim ulubionym miejscem chociaż kiedyś była łatwiejsza (tzn. teraz każdy ma dobra sp eq itp i     jest ciężej ). Uważam , że jest to jedno z najlepszych miejsc do spędzenia czasu z familią.
Osobiście na glacy przebywam codziennie tak około z 2-3 godzinki i posiadam dużą ilośc pkt.

7. Poprzednia fam i powód odejścia:

Moją poprzednia familia była : Modern opuściłem ją z powodu niektórych osób ,którzy mnie po prostu irytowali swoim dziecinnym wręcz aroganckim zachowaniem. Dodam jeszcze , że famka posiadała małą aktywność na rajdach glacowych (przynajmniej w ostatnim czasie -_- )

8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?:

Chciałbym do was dołączyć gdyż szukam famili z w miarę ogarniętymi ludźmi , z którymi można porozmawiać na jakieś normalne tematy. Ale też dlatego , że liczę na dobrą aktywność na rajdach glacowych.

9. Kogo z fam znasz?

Znam jest to pojecie względne ale powiem tyle ,że kojarzę parę osób ale osobiście ich
   znać to nie za bardzo ;/

10. Coś o sobie (wiek, imię, zainteresowania itd.):

Nazywam się Filip mam 16 lat ( rocznikowo 17). Uczęszczam do szkoły informatycznej (Wiśniowa) w wawie ale wbrew pozorom jako informatyk uwielbiam wszelakiego rodzaju sporty przede wszystkim
siatę oraz nogę,a tak ogólnie uwielbiam rozwijać się fizycznie ^^. Słucham rapu (2pac ,Eminem,Snoop oraz trochę polskiego rapsa) , trochę popu ,hiphopu.

Z mojej strony to tyle mam nadzieję ,że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie pozdro ;)

#2 2014-03-08 19:48:59

ju77

Administrator

Punktów :   

Re: Podanko ShangCung'a

Wbij 88 nie wiele ci brak i chetnie cie u nas zobacze

Stopka forum

RSS