Gość
1. Nick: ShangCung
2. Lvl: 86 ( 60% ale to zbędne)
3. Klasa :Łucznik
4. Reputacja: Blue Nos ( 1,5kk około)
5. Karty SP:
1.Rang 50 job+0
2.Sin 37 job +0
3.Des 29 job +4
4.Wk 99+0
4.Wk 2 (mój ulubiony <3 ) 99+13
5.Csa nie posiadam aktualnie
6.Zwiad 60 job +6
6. Stosunek do Glacy:
Glaca jest moim ulubionym miejscem chociaż kiedyś była łatwiejsza (tzn. teraz każdy ma dobra sp eq itp i jest ciężej ). Uważam , że jest to jedno z najlepszych miejsc do spędzenia czasu z familią.
Osobiście na glacy przebywam codziennie tak około z 2-3 godzinki i posiadam dużą ilośc pkt.
7. Poprzednia fam i powód odejścia:
Moją poprzednia familia była : Modern opuściłem ją z powodu niektórych osób ,którzy mnie po prostu irytowali swoim dziecinnym wręcz aroganckim zachowaniem. Dodam jeszcze , że famka posiadała małą aktywność na rajdach glacowych (przynajmniej w ostatnim czasie -_- )
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?:
Chciałbym do was dołączyć gdyż szukam famili z w miarę ogarniętymi ludźmi , z którymi można porozmawiać na jakieś normalne tematy. Ale też dlatego , że liczę na dobrą aktywność na rajdach glacowych.
9. Kogo z fam znasz?
Znam jest to pojecie względne ale powiem tyle ,że kojarzę parę osób ale osobiście ich
znać to nie za bardzo ;/
10. Coś o sobie (wiek, imię, zainteresowania itd.):
Nazywam się Filip mam 16 lat ( rocznikowo 17). Uczęszczam do szkoły informatycznej (Wiśniowa) w wawie ale wbrew pozorom jako informatyk uwielbiam wszelakiego rodzaju sporty przede wszystkim
siatę oraz nogę,a tak ogólnie uwielbiam rozwijać się fizycznie ^^. Słucham rapu (2pac ,Eminem,Snoop oraz trochę polskiego rapsa) , trochę popu ,hiphopu.
Z mojej strony to tyle mam nadzieję ,że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie pozdro ;)