Gość
1. Nick: Odnowiciel
2. Lvl: 75
3. Klasa: Mag
4. Reputacja: 160k <10k do przywodcy Postac m 2 tyg ale szybko to nadrobie , chodze z zona na glac /pts/bb /ukryte cp wiec mam nadzieje ze nie bd problem ;O)
5. Karty SP:
SP1 99+10
SP2 89+10
SP3 99+10
SP4 99+9
SP5 99+8
SP6 99+9
6. Stosunek do Glacy: Bardzo to lubimy to jest 1 z powodow dlaczego chcemy do was dolaczyc;d
7. Poprzednia fam i powód odejścia: Ziomy odszelismy poniewaz kazdy olewal rajdy na glac .
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Mila atmo. Aktywnosc / Glac itp ;D
9. Kogo z fam znasz? Centuś hmmm Tak truszke Lameronix z areny i troszeczke ju77 z widzenia ;d
10. Coś o sobie: Mam na imię Konrad.Mam 19 lat I mieszkam w Anglii . Bardzo lubie sluchac Muzyk kazdej co mi wpadnie w ucho ^>^ (NAJBARDZIEJ HIP-HOP) . Interesuje sie informatyką oraz piłką nożną . Jestem mily kolezenski, pomocny, yyy fajny ! , nie wkurzam sexowny,wysoki BLONDYN !^.^ emm Moim Hobby jest granie w Nostale Cs1.6 <Jak Ktos z fam gra Prosze o pW :))) ) I inne takie duperele xD dora mysle ze to tyle o mnie jak bedziecie sie chcieli czegos dowiedziec prosze pisac jestem otwarty !!! :3
-------------------------------------------------------------------------OBAJ MAMY KURCZACZKI W ML!!!@@@@@@@
1. Nick: Pro_HollY
2. Lvl: 90
3. Klasa: Mag
4. Reputacja: 1.8kk blue nos
5. Karty SP:
SP1 50+3
SP2 99+8
SP3 61+0
SP4 99+9
SP5 99+11
SP6 99+11/61+0 (99 +11 na nb po sellnieciu bd 99+13)
6. Stosunek do Glacy: Bardzo to lubimy to jest 1 z powodow dlaczego chcemy do was dolaczyc :)
7. Poprzednia fam i powód odejścia: Ziomy , powod odejscia 0 aktywnosci na glac ;(
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Mila atmo/ Aktywnosc / Glac itp ;)
9. Kogo z fam znasz? Centus
10. Coś o sobie: Zwe sie Maja i posiadam 18 wiosen xD. Jestem z Wawy i Ucze sie zaocznie w Liceum, Lubie pogrywac na gitarze.Trudno jest zlapac ze mną kontakt.Nie posiadam telefonu Skype gg face itp ;(. Jestem mila , Towarzyska , fajna kizia mizia xD. Na grze jestem codziennie . W Wekendy mam szkole . Lubię sluchac kazdej piosenki co mi sie spodoba :D . Jestem otwarta jak i moj monsz ;3 no to chyba tyle o nas. Doozoobaczeniaa :)
WildHunterCzłonek fam
Podanie fajne, ładne, jedyne co mi nie pasuje to repa i poziom Odnowiciela. No, ale do Holly mam sentyment za jakiestam glacki czy draco, no i jakiś aktywny 90+ sie przyda
Najchętniej bym się wstrzymał dopóki nie zobacze opini kilku innych osób. Macie "Prawie na tak" u mnie, niech mnie ktoś przekona :O