1. Nick: ~Florist~
2. Lvl: 88 (90%)
3. Klasa: Mag
4. Reputacja: 1508694 (blue nos)
5. Karty SP:
Sp1: 40 +0
Sp2: 99 +12
Sp3: 96 +3
Sp4: 97 +9
Sp5: 99 +13
Sp6: 99 +12
6. Stosunek do Glacy: O ilę mi czas pozwala praktycznie cały czas można mnie tam spotkać - bardzo aktywna ;P
7. Poprzednia fam i powód odejścia: NIEZMIENNI , mało aktywna fam praktycznie jej nie widać na glacy czy rajdach ;x
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Byłam kiedyś w Fochaczach i to była najlepsza fam którą miałam do tej pory, mam do niej sentyment i zrobiłam bardzo głupią rzecz że z niej odeszłam, żałuję do teraz i dość sporo ludzi z tej fam znam
9. Kogo z fam znasz? : TiLLeR,AGUŚ,Hitek,Tantaro,Ewka ,Foxopi... dość duzo ludzi z tej famki znam dużo by wymieniać
Przepraszam jeżeli kogoś ominęłam nie miejcie mi za złe nie wszystkich nicki pamietam ;P Jeśli ktos chowa do mnie urazę, to bardzo przepraszam i mam nadzieję że dostanę szansę
10. Coś o sobie : Więc tak, nazywam się Natalia kobiet o wiek się nie pyta ale jestem pełnoletnia . Pracuję, a w wolnym czasie maniaczę w nt z przyjaciółmi.Nie mam nakazów ani zakazów i robię to na co mam ochotę ^^. Jestem przyjacielska. lubię rozmawiać z ludźmi którzy mnie szanują oczywiście z wzajemnością
... Pewnie większość ludzi, którzy mnie znają wiedzą o tym. Oczywiście lubię się śmiać chyba jak każdy, TiLLeR i Hitek to główna atrakcja hahah ;P No i nie cierpię zrzędów. To chyba by na tyle z tych ważniejszych rzeczy ^^. Mam nadzieję że dostanę się do starej dobrej famki
Dziękuję za rozpatrzenie podania i pozdrawiam was ;P
Członek fam
Glacowa Kobita -> na tak