1. Nick: Linex
2. Lvl: 84 (48%)
3. Klasa: Łucznik
4. Reputacja: 651588 (Red Mistrz)
5. Karty SP:
Rang: 41+0
Sin: 34+1
Wk: 99+6
CS: 99+13
6. Stosunek do Glacy: bardzo dobry, gdy jestem zalogowany na Nostale to zawsze na nim przebywam ;)
7. Poprzednia fam i powód odejścia: Critical - nie ogar na rajdach famowych, (gdyż najbardziej mi na nich zależy) mało osób aktywnych.
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Ponieważ w waszej fam jest miła atmosfera jak i można się pośmiać, i waszą dobrą stroną jest to że bardzo dużo uczęszczacie na Glacy, gdzie na niej jest najwięcej zabawy ;)
9. Kogo z fam znasz? ~Florist~ , WildHunter , TiLLeR
10. Coś o sobie (wiek, imię, zainteresowania itd.): Aaa więc, nazywam się Patryk będę miał 17 lat w grudniu - dzień przed wigilią ;), mieszkam na Śląsku a dokładnie w Siemianowicach Śląskich, moje zainteresowania to: Sport, Motoryzacja, Mechanictwo, Informatyka Anime. We wrześniu będę uczył się w zawodzie Mechanik Samochodowy. Jestem zabawny, rozgadany, i chętnie przyjmuje nowe znajomości .
PS: Mimo braku lev i repy to się da bardzo szybko nadrobić (choć na expie mi nie zależy tak jak na Glacy)
Członek fam
No na glacy Cie widuje, ale niski lvl i repka ;/ jestem neutralny, zresztą rekrutacja podobno zamknięta więc sam nie wiem