Gość
1. Nick: wydmuszka- czemu? bo kolega w 4 klasie podstawówki gadał mi o "wydmuszkologii" na przyrodzie
2. Lvl: 88 i 38%, przez wakacje zamierzam wbić 90 na a5.2, rashid i lod
3. Klasa Szermierz
4. Reputacja: tylko 950k, założe lepsze eq to se na glacy wbije red nosa, jak wam zależy na blu to mogę iść na pkt i sie w 2 dni wbije
5. Karty SP:
1SP 82+10 ( jak zarobie to se kupie lepszego )
2SP 21+1 ( nie gram )
3SP 99+8 ( do expa na lod i rajdów)
4SP 99+9 ( moja ulubiona sp, do rashid <3 )
5SP 42+5( tylko na glacerusa )
6SP 80+9 ( aktualnie tą sp rozwijam, na glace jest najlepsza )
6. Stosunek do Glacy: bez odpowieniego eq to mi ciężko, 1 stun i leżę, ale staram sie mieć te 50k wkładu co najmniej ( zależy jakie wymogi fam ) w tym miesiącu mam 40k, bo zmieniałem frakcjie, akurat zabujst i padnięć mam mało, bo z znajomym i jego mężem ( jak coś to tego rodzaju ślubów nie popieram, moje przekonania jako patrioty i katolika są inne) wbijałem wkład, na warku dla morala
7. Poprzednia fam i powód odejścia: Differrment- jak dla mnie za słaba, dużo 85- i 80- lvli, a co ja z taką fam zrobie, chyba tylko mrok i ogień na glacy ogarniali.
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Bo uważam że może być sympatycznie, rajdy robicie. Mam tu paru znajomych u was, szukam silnej fam, w której będe się mógł rozwijać
9. Kogo z fam znasz? sizu^^ i WildHuntera
10. Coś o sobie:
Mm, mam na imię Paweł mam 15 lat, mieszkam w Grójcu. Chodzę do , 3 kalsy gimnazjum Na co dzień chodzę do szkoły jak każdy w moim wieku ( edit. nie każdy ), w wolnych chwilach również jak każdy wychodzę ze znajomymi w różne miejsca, raz częściej, raz rzadziej Słucham metalu,.Czasem obejrzę też jakieś anime, te które objerzałem to m.in Death note, sao, shigeki no kyoijin, elfen lied, mirai nikki, psycho-pass, Naruto, Fairy Tail, no i coś jeszcze może by się znalazło. Interesuję się informatyką i elektroniką
No cóż, nie będę się tu rozpisywać, jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie
Aktywność- teraz wakacje, to mam całe dnie wolne, ale to nie znaczy że na nt poświęcam cały swój czas, tak jak mi sie nudzi, a teraz na wsi nie mam co robić
mam 2 multi konta- łuka to zarabiania na arenach 3/3 i maga, zrobie mu holke ustawie w rashid i będzie mnie healał
Gość
Edit. jak zwykle coś źle
nie repe na pkt tylko na pts
eq- miecz 85 u6+7
kusza 80 u7+8
arm 88 u6+8
Członek fam
Jeśli mam być szczery nie przepadam za pts-owcami. Większość patrzy na reputacje (nabijaną na pts) a w grze
nie wie jak się zachować. Np. sin na rajd wody itp. Pozostanę neutralny
Gość
Ale nie pisze że te 950k wbiłem na pts, tylko jak wam zależy żebym miał blu nosa to moge je porobić
Członek fam
Ja na tak ._.