Gość
1. Nick:Zabawka:)
2. Lvl:86
3. Klasa:Mag
4. Reputacja:Red Mistrz 645k repki i ciagle rosnie
5.EQ: Serafin na 85 lvl u6+8 strój kryształowa tunika u6+7 miotacz u7+5 strzelajaca gwiazda
6.Karty Sp:
sp1 10j
sp2; 79+0
sp3:
sp4
sp5 90+10
sp6 99+10
6. Stosunek do Glacy: Glac Glac Glac to cos gdzie mozna sie rozerwac bardzo aktywny stosunek ^^
7. Poprzednia fam i powód odejścia: Była to fam Insanity do pewnego momentu bylo fajnie ale ostatnio cos im sie nie chcialo chodzic na rajdy glacowe .
8. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Jestescie jedna z najstarszych fam na serwie wiem bo gralem pare lat temu w to , przez co fam wyrobila juz sobie renome a takiej fam potrzebuje stabilnej i ogarnietej
9. Kogo z fam znasz? Hmmm napisze tak moze ktos pamieta lucznika o nicku Night_Hunter sprzed paru lat to wlasnie ja pamietam pare osob z tamtych czasow to tyle
10. Coś o sobie (wiek, imię, zainteresowania itd.): Mam na imię Kamil. Nie mam jeszcze 30-stu lat , ale juz po 20 . Interesuję się bodybuild'ingiem muzyką i dobrym filmem. Jestem osoba spokojna nie lubiącą konfliktów
Członek fam
Kojarze gościa, dużo na glacy siedzi i na rajdach rożnych widze, no sp mogą być, ale trochę lipa z repą i lvlem (te 2 rzeczy do poprawy ;p) - zastanowię się jeszcze.
Członek fam
Jestem na tak.